Plan A: AVKLARAD! Eller rättare sagt har vi tröttnat på den och valt att gå vidare. Så vi gick vidare till Plan B: Bete oss som bimbos. Men Bella tyckte att vi redan hade uppfyllt dessa kriterier under helatiden. Så därför valde vi att gå vidare till Plan C.
Plan C
innebär att vi ska skaffa oss en ny look. Typ byta klädstil/hårfärg. Skaffa en tatuering eller piercing.
Så nu har jag tre problem: jag har nyligen upptäckt att jag är känslig emot hårfär plus att jag är nöjd med min nuvarande, jag har redan piercingar så det nästan räcker (i navel och överläpp, även kallat labret). Det tredje problemet jag har är att jag inte har jättemycket pengar.
MEN, en tatuering skulle absolut inte sitta fel! Det är bara pengarna som fattas.
Eftersom vi nu är på plan C måste jag ju faktiskt försöka, så en ny look ska det bli!
Borde kanske egentligen inte fråga, men jag behöver de verkligen, har inte haft de på evigheter. Kan känna hur den glider in hård och styv och hur den kommer ut mjuk och kladdig. Är säker på att du kan tillfredställa min längtan, är desperat och behöver din hjälp. Du tycker säkert att jag är fräck, men jag kan redan känna tungan leka med den och suga ut de söta safterna tills de nästan är borta. Så låt mig komma till saken: skulle jag kunna få ett tuggummi av dig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Ålder: 18
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Mörkgröna
Civilstånd: Förlovad
Bor: Utanför Nynäshamn
Sysselsättning: Gymnasie


För att se allt jag har skrivit

Klicka här


Jag rekommenderar:
Lisa
Jonas
Bella