Igår såg jag filmen Yes man på bio. Den handlar om en kille som är negativ till allt, han håller sig ganska mycket för sig själv och ljuger för sina vänner när de frågar om han vill med ut. Helt plötsligt träffar han en gammal kompis som har börjat säga ja till allt i livet. Och han tvingar med huvudpersonen till ett sånt möte. På mötet ingår han ett förbund med "ledaren" som innebär att han måste säga ja till allt.
Och så börjar förändringarna, han skjutsar en hemlös och lånar även ut sin mobil och pengar. Han ordnar en möhippa, tar flylektioner och en massa annat.
Det var en riktigt rolig film som bjöd på mycket skratt. Seriöst, den var rolig helatiden. En galen film som man bara måste se!

Idag ska jag se bröllopsduellen också, med Lisa och Lina. Vi får se om den också är bra, man kan ju hoppas :)
Puss
Borde kanske egentligen inte fråga, men jag behöver de verkligen, har inte haft de på evigheter. Kan känna hur den glider in hård och styv och hur den kommer ut mjuk och kladdig. Är säker på att du kan tillfredställa min längtan, är desperat och behöver din hjälp. Du tycker säkert att jag är fräck, men jag kan redan känna tungan leka med den och suga ut de söta safterna tills de nästan är borta. Så låt mig komma till saken: skulle jag kunna få ett tuggummi av dig?

Kommentarer
Postat av: sthlmBEAT girlzz [M A L I N]

svar: det är verkligen jättefint!

vad bra, det är bra här också, hade en hemmakväll igår så vi är fit for fight så att säga :D

2009-01-24 @ 13:01:39
URL: http://sthlmbeat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Ålder: 18
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Mörkgröna
Civilstånd: Förlovad
Bor: Utanför Nynäshamn
Sysselsättning: Gymnasie


För att se allt jag har skrivit

Klicka här


Jag rekommenderar:
Lisa
Jonas
Bella