Ja, nu har jag sett Them också.. det är helt sjukt att det har hänt i verkligenheten.. fast vad ska man säga det brukar hända skumma saker varför skulle inte det här kunna hända då.. Aja den är bra bortsett från att den är fransk.. men den är iallafall bra! =)
Den är kort och det går fort för den är så bra! Ni borde se den! =)
Borde kanske egentligen inte fråga, men jag behöver de verkligen, har inte haft de på evigheter. Kan känna hur den glider in hård och styv och hur den kommer ut mjuk och kladdig. Är säker på att du kan tillfredställa min längtan, är desperat och behöver din hjälp. Du tycker säkert att jag är fräck, men jag kan redan känna tungan leka med den och suga ut de söta safterna tills de nästan är borta. Så låt mig komma till saken: skulle jag kunna få ett tuggummi av dig?

Kommentarer
Postat av: Ceira

saw 3 är väl den med polisen, tror jag? att han ska försöka bli den nya jigsaw, varesig han vill det eller inte, men i slutet visar det sig att det redan var en annan som blivit utvald och påbörjat hela projektet igen? ja, den är fantastisk. den enda scenen som fick mig att flippa ur var personen med grismask som kröp ut ur bilen. usch, haha. :)ohohoh, magar är mums!kram ceira.

2009-01-20 @ 21:45:26
URL: http://ceira.blogg.se/
Postat av: Sarah

Brukar du skriva om filmer du sett ofta (:?

Haha, jag är nåt av en skräckfantast och om du skriver om det någon gång då och då så tittar jag gärna förbi. Ska hålla koll på bloggen ett tag iaf och kanske premunerar på bloglovin sen ^^

har du sett texas chain saw massacre?

Lite creepy att den är baserad på serie mördaren Ed gein, Finns ju dokumentär och allt ;O

Med foton på han.. ueh! skrämmande att sånt verkligen kan hända. Oj oj vad jag har skrivit!

Men iaf ha en bra kväll (:

2009-01-20 @ 22:38:08
URL: http://glitteringeyes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Ålder: 18
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Mörkgröna
Civilstånd: Förlovad
Bor: Utanför Nynäshamn
Sysselsättning: Gymnasie


För att se allt jag har skrivit

Klicka här


Jag rekommenderar:
Lisa
Jonas
Bella